Selecteer een pagina

WizzlerMedia

Website laten maken

Bij WizzlerMedia kunt u rekenen op een persoonlijke benadering. Wij hebben als doel om een gebruiksvriendelijke, unieke, mooie en vooral converterende website voor u te maken tegen een betaalbare prijs.

Website

Een professionele website laten maken

Bij WizzlerMedia kunt u een professionele website laten maken. Die er niet alleen goed uitziet maar ook nog eens toegankelijk is vanaf  alle apparaten en tevens goed scoort in Google.

Wij hebben jaren ervaring met het bouwen van websites en zijn helemaal up to date met de laatste ontwikkelingen in website design.

Website op maat

Wij maken een website geheel voor u op maat. We maken gebruik van uw eigen teksten. Eventueel kunnen we de teksten laten redigeren door onze eigen teksteditor.

Website gemakkelijk aan te passen

De website welke we voor u maken is gemaakt in WordPress. U kunt hier later eventueel zelf aanpassingen in maken. Uiteraard kunnen wij dat ook voor u doen.

Zoekmachine vriendelijk

Naast het uiterlijk dient de website ook zoekmachine vriendelijk te zijn. Wij zorgen voor de zoekmachine optimalisatie (SEO) van de site zodat die goed wordt opgepakt door bijvoorbeeld Google.

Uitgebreide statistieken

Wij zorgen ervoor dat uw site gekoppeld is aan Google Analytics. U kunt dan statistieken uitdraaien van de performance van uw site.

Een concurerende website laten maken.

Er zijn vele websites waar uw doelgroep uit kan kiezen. U zult dus op moeten vallen met uw website door een unieke uitstraling.

Wij maken websites die uw doelgroep aan zullen spreken.  Het uiteindelijke resultaat zal dan ook meer bezoekers, meer bekendheid en daardoor meer conversie betekenen.

Laten we aan de slag gaan.

Als u onderstaand formulier invult dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met uw op zodat we snel aan de slag kunnen gaan voor u.

WizzlerMedia

Naast het bouwen van websites, webshops en webapps met alles wat daarbij komt zoals zoek machinemarketing, zijn wij ook een marketing bureau in de breedste zin van het woord.

Email

info@wizzlermedia.nl

Copyright © 2024 WizzlerMedia