Selecteer een pagina

WizzlerMedia

Webshop laten maken

Bij WizzlerMedia kunt u naast een website ook een webshop laten maken. We maken deze op basis van WooCommerce. We maken een gebruiksvriendelijke, mooie en vooral unieke webshop. Die zorgt voor extra conversie. Of het nu gaat om een webshop voor twee producten of voor honderden. Bij ons bent u aan het goed adres voor het bouwen van een webshop.

Skills

Een professionele webshop laten maken

De e-commerce markt wordt iedere dag groter. Online shoopen wordt steeds populairder. Het is zelfs al zo dat steeds meer mensen producten liever online kopen dan fysiek in een winkel. Steeds meer ondernemers ontdekken dat een webshop een succesvol verkoopkanaal is. Het bereik van klanten is met een professionele webshop groter dan in een winkel ooit mogelijk zou zijn.

Wizzlermedia heeft jaren ervaring met het bouwen van webshops. We maken gebruik van de laatste ontwikkelingen. Wij kunnen een betaalbare webshop bouwen die aansluit op uw wensen.

De webshop die wij bouwen is gemaakt met Woocommerce. Dat is één van het meestgebruikte software-system voor webshops ter wereld.

WizlerMedia doet meer dan webshops bouwen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in Websites maken, zoekmachine-optimalisatie (SEO) en online marketing. 

 

Webshop op maat

Wij maken een webshop geheel voor u op maat.

Productenbeheer

De producten in uw webshop kunt u zelf volledig beheren. Denk aan foto’s. prijzen omschrijvingen etc. Ook het toevoegen en verwijderen van producten heeft u zelf in de hand. Uiteraard kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Zoekmachine vriendelijk

Naast het uiterlijk dient de webshop ook zoekmachine vriendelijk te zijn. Wij zorgen voor de zoekmachine optimalisatie (SEO) van de site zodat die goed wordt opgepakt door bijvoorbeeld Google.

Veilig betalen

Betrouwbaar en snel bestelproces door integraties met diverse betaal- en bezorgdiensten.

Goede beveiliging

Regelmatige backups en updates. Tevens is een SSL certificaat inclusief.

Responsive design

Uw nieuwe webshop werkt op ieder device. Of het nu een computer, tablet of smartphone is. De site past zich automatich aan voor de beste beleving.

Een concurerende webshop laten maken.

Er zijn vele webshops waar uw doelgroep uit kan kiezen. U zult dus op moeten vallen met uw webshop door een unieke uitstraling.

Tijdens de bouw van een webshop kijken we steeds naar de behoefte van de klant. Uw webshop dient er professioneel uit te zien. Dit zal de conversie verhogen.

Laten we aan de slag gaan.

Als u onderstaand formulier invult dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met uw op zodat we snel aan de slag kunnen gaan voor u.

WizzlerMedia

Naast het bouwen van websites, webshops en webapps met alles wat daarbij komt zoals zoek machinemarketing, zijn wij ook een marketing bureau in de breedste zin van het woord.

Email

info@wizzlermedia.nl

Copyright © 2024 WizzlerMedia