Het bekende ‘groene slotje’

Zoals je kunt zien hebben wij het zelf ook gedaan. Grote webshops, creditkaart maatschappijen, banken. hebben een groen slotje in de adresbalk. Dit doen ze niet omdat het mooi staat maar om ervoor te zorgen dat de site extra beveiligd is door middel van SSL encryptie. Hierdoor is de website moeilijker te hacken en wordt afluisteren wel heel erg moeilijk gemaakt voor kwaadwillende. Maar naast dat het bij de consument vertrouwen uitstraalt is er nog een voordeel. Google heeft de website welke gebruik maken van een SSL verbinding voorrang in de zoekresultaten ten op zichte van websites welke dat niet hebben.

Complete configuratie en installatie

Wanneer je een SSL certificaat bestelt voor je website regelen wij de rest. Wij doen de configuratie en de installatie op de webserver en zorgen ervoor dat alle url’s van je webisite worden omgezet in https:// formaat

Kosten ssl certificaat

Voor de kosten van een SSL certificaat betaal je eenmalig  € 125,-  voor de installatie en de configuratie. Daarnaast kost het certificaat € 79,- Euro per jaar.

Voordelen SSL certificaat

  • Hoger scoren in Google
  • Betrouwbare uitstraling
  • Veiliger voor bezoekers
  • Hogere conversie

Een eenvoudig CMS

We hebben gekozen voor WordPress als CMS. Wij regelen alles voor je. Maar als je wilt kan je natuurlijk ook zelf pagina’s aanmaken/wijzigen.

Goed Vindbaar

Je website wordt zowel technisch als taalkundig zo opgemaakt dat je goed geindexeerd kan worden door de zoekmachines.

Geweldig Design

Elke website is uniek. Zo ook die van jou. Onze vormgevers doen er alles aan om de site aan de laatste trends te laten voldoen. Je bent verzekerd van een geweldig design.

Na het lezen nog vragen over het SSL certificaat