Een professioneel logo voor € 249,-

De meeste ondernemers zijn waarschijnlijk begonnen met een zelf gemaakt logo. Het oogde meestal onprofessioneel en goedkoop. Dat is in de tijd dat er veel concurentie is op internet niet echt handig. Een professionele uitstraling lokt klanten. De kosten voor het maken van een logo is meestal al met 1 extra klant terugverdient.

Logo laten maken: € 249,- eenmalig

Het maken van een logo is een vak apart. WizzlerMedia weet dat als geen ander. Wij zijn in staan om een professioneel logo te ontwerpen welke geheel aan je wensen voldoet. We maken een drietal logo’s voor je waar je er 1 uit kan kiezen. We doen daar dan eventueel een aanpassing op en leveren je vervolgens het logo inclusief de broncode. Je bent dus de volledige eigenaar van het logo en kan deze dan ook gebruiken waarvoor je het wilt. Of dat nu voor je website is of voor andere reclame doeleinde.

Complete huisstijl laten ontwerpen: € 499,- eenmalig

Naast een logo kunnen we ook het briefpapier, visitekaartjes en enveloppen ontwerpen. Dat doen we dan voor een totaalbedrag van slechts € 499,-. Je wordt eigenaar van de bronbestanden en kan deze zonder verdere aanpassingen  opleveren aan de drukker. Hij kan ze dan gelijk gebruiken.

Een eenvoudig CMS

We hebben gekozen voor WordPress als CMS. Wij regelen alles voor je. Maar als je wilt kan je natuurlijk ook zelf pagina’s aanmaken/wijzigen.

Goed Vindbaar

Je website wordt zowel technisch als taalkundig zo opgemaakt dat je goed geindexeerd kan worden door de zoekmachines.

Geweldig Design

Elke website is uniek. Zo ook die van jou. Onze vormgevers doen er alles aan om de site aan de laatste trends te laten voldoen. Je bent verzekerd van een geweldig design.

Na het lezen nog vragen over het logo ontwerp